Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Huvudförening

Diamant, Guld, Silver eller Bronspaket!

Hej alla potentiella samarbetspartners!

 

Järna SK är den största idrottsföreningen i området med många olika idrotter på en och samma plats. Med ca 900 barn och ungdomar i regelbunden träning och ett 50-tal lag i seriespel är det självklart en styrka att synas och höras tillsammans med Järna SK, men det är ingen självklarhet.

 

Därför jobbar Järna SK aktivt med att vara Järnas starkaste marknadsverktyg för företag och organisationer. Varumärkesprofilering, samhällsansvar, kund-/personalvård samt nykundsrekrytering är de fokusområden som föreningen erbjuder.

 

För att lyckas med detta tillsammans så ser vi att:
Det handlar om att aktivt och kreativt samarbeta med våra partner så att bägge parter får ut så mycket som möjligt av samarbetet. Vi ser lyhördhet, delaktighet, relation och kommunikation som de viktigaste ingredienserna i detta arbete. I allt Järna SK gör är långsiktighet och ansvar nyckelord. Så också i vårat gemensamma marknadsarbete med våra partner.

 

Ingen är för stor eller för liten. Alla ska ha möjlighet att stötta Järnas ledande idrottsförening!

 

De aktuella sponsorpaketen ser ut som följande:

 

Bronspaket

Silverpaket

Guldpaket

Diamantpaket

 

För mer information, kontakta Bertil Ahlqvist, Bertil@jarnask.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners