Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Innebandy

Välkommen till PF 14-15 Innebandy

Vi är ett nystartat lag hösten 2023 och vi välkomnar alla barn födda 2014-2016 att spela innebandy med oss. Vi kör i Enehallen på söndagar kl 13.00-14.00. Innebandykul för barn födda 2016-2017 spelar precis innan, så barn födda 2016 som vill stanna kvar och vara med på lagträning med oss är välkomna. 

 

Vi kommer att spela sammandrag på innebandyns gröna nivå, tre utespelare + målvakt. Glädje och rörelse är i fokus på grön nivå. Utveckling av grundläggande motoriska färdigheter och att bidra till god självkänsla viktigare än strävan att vinna.


Nya spelare kan prova på ett par gånger utan att binda upp sig för hela säsongen. Anmäl er här https://www.jarnask.se/newMember/Default.asp?ID=415221 

 

Om man inte vill fortsätta efter att ha provat på, så betalas ingen faktura. Vill du låna utrustning (klubba och glasögon) i början, så går det bra. Ring eller maila oss innan om ni vill låna, så att vi vet hur många extra grejer vi ska ta med.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor, hoppas att vi ses i vinter! / Lina och Jimmy

Lagets allra första innebandymatcher
2023-11-12 17:07

Det nystartade innebandylaget PF 14-15 spelade sitt allra första sammandrag i Gnesta idag. Med tre utespelare och en målvakt körde vi mot Gnesta x 3 och FM 2021. Alla spelare gjorde ett grymt jobb och vi hade tre regler under dagen: 

1. Var en schysst kompis

2. Ha kul

3. Passa bollen

(4. Göra lite mål)

Spelarna gav järnet och peppade och hejade fram sina lagkamrater. Vi ser redan nu fram emot 17:e december då vi har hemmasammandrag i Hölöhallen. 

 

Fler bilder från dagen finns i Bildgalleriet.

Träningskläder
2023-10-30 13:18

Om man är intresserad av att köpa JSK:s träningskläder med tryckt namn och logga, så kan man göra det via Intersports hemsida. Man väljer "Föreningar" och söker fram Järna SK: https://team.intersport.se/jarna-sk Där kan man sedan köpa de JSK-kläder eller -accessoarer man vill ha. Detta är absolut inte något som är obligatoriskt, barnen är välkomna på träning i valfria kläder och vi har separata matchställ med oss till sammandragen./ Lina

 
Samarbetspartners