Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

Ny sida för intern kommunikation till våra ledare!

Vi har startat en ledargrupp här på sportadmin också så ni ledare kan få information skickat direkt här. 

 

Det kommer komma mer information på den här sidan än förra för att vi vill bli bättre på just kommunikation så ha utkik lite då och då på den här sidan utöver era lagsidor.

 

//Rein

Uefa D utbildning via SvFF tillbaka ute i Järna!
2024-01-25 18:17

Nu är det dags igen!

 

Vi i JSK vill att IP ska bli en så kvalitétssäkrad och trygg plats som möjligt där barnen kan utvecklas och nå sin fulla potential. Därför så känner vi att utbildning är väldigt viktigt samt är något som vi vill ta väldigt seriöst.

 

För tillfället har ca 70% av våra ledare rätt utbildning vilket är en väldigt bra siffra för alla föreningar oavsett nivå. Vi vill ju såklart bara bli bättre och därför har vi även i år tagit ut Uefa D som är grundkursen inom fotbollsutbildning till Järna. 

 

Vi kommer alltså att under 2 dagar den 6 & 27 April träffas i konferenssalarna uppe i rörelsecentret och lyssna på SvFF som kommer hit och först kör teori för att sen gå ut på plan och köra praktiska delen där.

 

Dagarna håller på mellan 08:30-17:00 och ni får frukost, kaffe, lunch på plats.

 

Jag har som vanligt tagit tag i vilka som ska anmälas och anmält er utan att fråga. 

Ni har såklart möjlighet att avanmäla er själva. Ni får till den 20 Februari att avanmäla er själva via ett mail eller mess till mig, annars får ni stå för kostnaden på utbildningen som ligger på 2000kr. Om ni går så täcker såklart föreningen er utbildning!

 

Vi kommer hålla Uefa D i Järna 2024 men kommer ta paus 2025 så ta tillfället i akt nu och gå på dessa 2 dagar för att få den grundutbildning som ni behöver och förtjänar! Mot ett bättre och starkare JSK.

 

//Rein

Vi vill att alla fotbollsledare går på värdegrundsutbildning!
2023-10-17 16:23
Hej alla fotbollsledare!

 

I början av förra året så valde huvudstyrelsen att ta tag i värdegrunden och gjorde ett omfattande arbete när det kommer till hur vi som Järna SK ska arbeta. Målet var att få ihop paraplyföreningen på ett bättre sätt och se till att grunden är densamma för alla sektioner. Nu när arbetet har gjorts så vill föreningen såklart att ledarna i föreningen ska få ökad förståelse kring vad det innebär.

 

JSK har därför valt att ta hjälp av RF-SISU som är idrottsutbildare kring just såna frågor i Sverige. Dem har kunskap kring hur detta ska förmedlas på bästa sätt och vi har kommit överens om 3 tillfällen nu under hösten/vintern som ledare kan gå på. Vi i fotbollssektionen vill att ni tar vara på det här och går på ett av de tillfällen som finns här nedan.

 

Tillfällena är som följande:

 

Tisdag den 17/10 mellan 18-21.00

Onsdag 18/10 mellan 18-21.00

Torsdag 16/11 mellan 18-21.00

 

Anmälningslänk till bokningssidan

 

Mvh//Rein

Ledarmöten med alla grupper!
2023-10-17 16:20

Hej alla ledare!

 

En av satsningar inför nästa säsong är att ni ska få bättre uppföljning och direkt feedback ute på planen men jag vill även veta hur ni ser på föregående säsong nu när den närmar sig sitt slut.

 

Jag kommer därför nu under oktober och november månad att ha möten med samtliga ledargrupper så att jag och föreningen kan få lite feedback.

 

Jag kommer kontakta någon ledare i varje grupp så vi får till det.

 

//Rein

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 27/06 14:19 
Fotbollssektionen, 24/06 22:46 
Fotbollssektionen, 17/06 22:00 
Fotbollssektionen, 11/06 15:33 
Fotbollssektionen, 10/06 12:27 
Fotbollssektionen, 09/06 17:39 
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners