Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

8 dagar till uppstart för P2018!
2024-04-09 14:51

Hej alla föräldrar!

 

Nu börjar solen titta fram och det är dags för våra unga fotbollsspelare att äntligen bli del av ett lag. Vi kommer under de första 3 tillfällena ha 1-2 personer från styrelsen ute för att prata med er föräldrar medans ett par utbildade ungdomsledare kommer sköta första träningstillfällena. Efter det så behöver vi som fotbollförening ideellt engagemang från er föräldrar. Det finns supermycket saker man kan hjälpa till med och vi har märkt att de lagen som har flest engagerade oftast brukar lyckas bäst. 

 

Det är superkul att vi är över 20 anmälda men vi vill såklart ha ännu fler! Sprid gärna att det startar upp nästa vecka till förskolekompisar, föräldrar och alla som kan tänkas vara intresserade. Desto fler vi är desto roligare blir det!

 

Vi ses nästa onsdag! (17 April) 

 

 

Snart dags för pojkar födda 2018 att starta upp!
2023-08-15 15:14

Fotbollslek kommer vara i full gång från och med nästa vecka men för att vi ska få en så bra start på 2018 kullarna som möjligt vill vi vara tidigt ute med informationen. Det som egentligen kommer hända är att vi den 17 April klockan 17:00 kommer ha en första träning för pojkar födda 2018. Vi vill såklart ha så många som möjligt på den träningen och skapa en så bra miljö direkt.

 

Under de första 3 träningspassen alltså vecka 16-18 så kommer vi ha en utbildad instruktör ute på plats som hjälper till. Men efter det så behöver vi föräldrar som axlar rollerna som tränare, lagledare samt kioskansvarig. Det finns mycket man kan hjälpa till med och av min erfarenhet så blir det roligaste och bättre desto fler som hjälper till.

 

Med det sagt så finns anmälningslänken nedan och finns det några andra frågor så är det bara skicka ett mail till Rein@jarnask.se

 

Anmälan pojkar födda 2018

 

//JSK

 
Samarbetspartners