Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

Välkommen till Järna SK P17!
 
Bara en månad kvar!
2024-01-31 15:30

Träningarna sätter igång för P17 den 5 Mars och håller på fram till sommaren varje tisdag och torsdag. Det kommer vara mellan 16.45-18.00 under hela säsongen och samma dagar så alla föräldrar kan planera ordentligt.

 

Vi kommer också i år att spela 2-3 cuper där 2 hålls ute i Järna den 20 April och 7/8 oktober. Samt 4 sammandrag under årets gång. Vi som förening kommer hålla 1 sammandrag ute i Järna vilket innebär att föräldrar måste hjälpa till för att vi ska kunna få en så bra dag som möjligt för killarna. 

 

Sammandrag är som en cup där man spelar 3-5 matcher per dag. Föreningen tycker att sammandrag är bättre att anmäla sig till i yngre åldrar då man bara behöver vara tillgänglig 4 helger per år istället för att åka på en seriematch varje helg.

 

Vi kommer även ha en lagfotografering den 5 mars uppe i rörelsecentret men mer info kommer kring det närmre inpå.

 

Trevlig fortsatt vecka och snart är det dags!

 

//Rein

Kom och börja spela fotboll med oss i P17!
2023-08-15 14:45

Hej alla föräldrar med barn som är intresserade av att börja spela fotboll med pojkar födda 2017. Vi smygstartade under våren med 6-7 träningspass och det var ungefär 10-15 grabbar som dök upp. Vi vill ju såklart att fler ska dyka upp och det brukar det göra i samband med skolstarten. Vi har redan identifierat 2 stycken grymma tränare och behöver självklart fler desto större gruppen blir. 

 

Om ditt barn känner sig sugen på att testa på fotboll så får ni gärna komma ner och testa några veckor för att se om det är något för dem. 

 

Vi tränar på stora konstgräsplanen torsdagar mellan vecka 34-39, klockan 17:00-18:00.

 

Förhoppningsvis låter det här som något för er och har ni några frågor så är det bara att maila till Rein@jarnask.se

 

//JSK

 
Samarbetspartners