Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Innebandy

Välkomna till P11 Innebandy

I vårt lag spelar pojkar födda 2011, men även några födda 2009-2010. Vi tränar två gånger per vecka, måndagar i Hölöhallen dit vi samåker från Ljungbackens IP, samt torsdagar i Enehallen. Den här säsongen spelar vi i två serier, sammandrag på Blå nivå och seriespel på Röd nivå. Om ni är intresserade av att prova på så välkomnar vi nya spelare. Hör av er till någon av oss tränare eller lagledare alternativt så kan ni anmäla er på första sidan för att bli medlem och boka aktivitet. Välkomna!

 

Följ vårt lag Järna SK P11 i Innebandyappen. I appen kan vi alla kommentera, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Skaffa Innebandyappen och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! Om du läser detta på via din mobiltelefon så kan du följa denna länk:
https://innebandy.app.link/pfeYH7KXSEb

SSL match i Nykvarn
2024-01-30 17:43

I söndags så var våra P11:or på en inspirerande SSL-match när Nykvarn tog emot Kalmarsund hemma i Furuborgshallen. Det blev stort jubel när hemmalaget vann den jämna matchen med 5-4.  Grabbarna fick se riktigt snabb och bra innebandy på hög nivå och hade en riktigt trevlig kväll. 

Storvreta Cup 2024
2024-01-09 19:55

Fler bilder (+5) >>
Storvreta Cup 2024

4-6 januari spelade vi Storvreta Cup i Uppsala med vårt JSK P11 lag. Vi mötte både svenska och utländska lag i fartfyllda matcher. Mellan två matcher klämde vi in lite discobowling. Det blev en mycket lyckad och rolig resa med bra teambuilding. Här kommer lite bilder från cupen!

Tre vinster i Pershagen i helgen
2023-12-04 15:23

En mycket lyckad helg med bra stämning och fantastiskt spel. Passningsspelet satt och tempot var högt. Målvakterna gjorde en fantastisk insats! Nu ser vi fram emot nästa helg där vi möter Onyx IBS. 

Fyra vinster i helgen
2023-11-26 16:10

Vi summerar ännu en fantastisk helg med vinster mot Onyx, Katrineholm och Strängnäs i Blå A samt mot Mesta i Röd F. Passningsspelet ser riktigt fint ut och grabbarna börjar verkligen hitta varandra i samspelet. En hel del snygga mål och bra målvaktsspel hjälper ju också förstås! 

 

Imorgon på måndagsträningen i Hölö så ges det möjlighet till särskild målvaktsträning med Jimmy Lindfors, som tidigare har varit målvakt i div 1. Vi hoppas att alla som är sugna tar chansen att lära sig så mycket som möjligt.

Två vinster i helgen
2023-11-19 21:01

Vi avrundar en härlig innebandyhelg med två vinster i den röda serien. Vi vann hemma mot Nykvarn med 7-5 och borta mot Ekbackskyrkan med 7-2. De spelövningar som grabbarna har kört med väggspelet börjar nu sätta sig och de visade verkligen upp vad de kan på matcherna. Så roligt att se bra inställning och välförtjänta vinster! Stort grattis!! Nästa helg är det sammandrag på blå nivå i Nyköping vilket vi redan nu ser fram emot. 

 

Fler bilder från helgen finns i bildgalleriet.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandysektionen, 28/11 18:33 
Innebandysektionen, 24/11 09:49 
Innebandysektionen, 19/11 21:31 
Innebandysektionen, 12/11 17:51 
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners