Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

Välkommen till TeamP11

Här kan ni följa lagets alla händelser och aktiviteter.

Laget och föreningen som får dig att bli det du vill - genom glädje, bredd, spets och livslång gemenskap!

 

Varmt välkommen!

Funktionärer till Running for Beethoven!
2024-05-28 17:07

Hej, 

 

Även i år har vårt lag fått förmånen att vara funktionärer till Ytterjärnas Kulturhus kombinerade motionslopp & symfoniska konsert: Running for Beethoven!

 

Running for Beethoven kommer att genomföras i år den 15 juni kl:14.00.

 

Loppet går genom Ytterjärnas natursköna trädgårdar och kulturlandskap. Original-challengen är att springa 5 kilometer till Beethovens 5a. En symfoniorkester kommer att framföra Beethovens berömda Ödessymfoni och målet som löpare är att komma i mål innan symfonin är slut (drygt 30 minuter). Längs hela banan finns högtalare som direktsänder musiken och Beethoven själv kommer även synas bland löparna.

 

Som funktionär förra året så bestod uppgifterna av att visa löparna rätt "spår" samt att dela ut vatten vid vissa stationer. 

 

Vilka av er föräldrar kan tänka sig att ställa upp denna gång (gärna någon som inte var funktionär förra året)? Det tar några timmar i anspråk men är inte krävande. 

 

Vårt lag har möjlighet att få 5000kr i lagkassan då vi ställer upp som funktionärer och kan vi även få fram en "Beethoven" så får laget ytterligare 2000kr. Som "Beethoven" är uppgiften att springa 5 km under tiden som symfonin spelas och komma i mål på 30 minuter. En lätt utklädnad kommer även att ingå i rollen som Beethoven.

 

Vore toppen om vi fick ihop 7-10 personer som kan tänka sig att vara funktionär samt en Beethoven. 

 

Hör av dig till mig, Anna snarast om du kan! 

 

Mvh Lagledare och tränare

Sommarcup i Norrtälje!
2024-04-28 21:35

Hej,

 

Efter letande fram och tillbaka har vi nu äntligen hittat en ny cup som verkar både rolig och inte allt för långt borta. Vi ska åka 2-4 aug till Norrtälje för att spela Flygfyrens sommarcup! Det är alltså samma datum som var sagt från början.

 

Här kan ni läsa mer om cupen: https://norrtalje.cups.nu

Vi kommer nu att skicka ut en bindande kallelseanmälan till cupen via SportAdmin då vi behöver veta säkert vilka spelare som kan åka med eftersom vi kommer behöva betala deltagaravgift per spelare inom kort.

 

Hela laget kommer att sova på plats och lagkassan kommer att stå för Deltagarkort – vilket inkluderar: lunch + middag på fredagen, frukost+lunch och middag på lördagen samt frukost och lunch på söndagen + 2 nätters logi på hårt underlag. Om ni redan nu vet att ert barn inte tänker sova på plats utan ni ordnar med skjuts fram och tillbaka för samtliga dagar så säg till om detta snarast, tack! 

 

Vi har anmält två lag till cupen.

 

Mer information kring detaljerat schema för helgen, packningslista och laguppställning återkommer vi om.

 

Vi börjar nu också närma oss slutdatum för korvförsäljningen. Tom 5:e maj har ni på er att sälja Sorunda korv för att köparna ska kunna få sina produkter lagom till slutet av maj och sommarens grillning. Vi återkommer med beräknat leveransdatum för korvlådorna men cirka 20:e maj.

 

Varje spelare går tex runt och säljer till grannar eller lämnar produktbladen på arbetsplatser. Ni registrerar era beställningar (det ni har sålt) själva och meddelar Anna eller Jutta vad ni har fått för beställningar senast 5:e maj.

 

Jag vill också påminna om det två andra försäljningarna som pågår presentkort på Stekt Burgers & Stuff i Södertälje samt Folkspels storsatsning JOYNA!

Vi säljer presentkort på Stekt Burgers & Stuff  för 200 kr och kortet är laddat med 200 kr (dvs man får sedan äta på restaurangen för 200kr). 50 kr (av dessa 200kr) går till vårt lag/per presentkort.

Vill du sälja dessa presentkort – så meddelar du hur många du vill prova att sälja till Anna på tel:0739160842.

 

Betalningen för presentkortet tas direkt av köparen vid leverans av presentkortet. Ni ansvarar för ”insamlandet” av pengarna. Pengarna swishas sedan till mig, Anna eller till Jutta. Kom ihåg att ange spelarens namn när ni swishar.

Vi ser mycket gärna att du säljer minst 5st presentkort per spelare.

 

Järna SK har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA.

 

För dig som förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening.

  • Registrera ditt barns webbshop genom att trycka på länken och logga in: Registrera dig här och kom igång med JOYNA | Folkspel
  • Efter att du har registrerat ditt barns webbshop kommer du att få en försäljningslänk att skicka ut till nära och kära för att sälja prenumerationen.  

Vad kostar JOYNA? JOYNA kostar 160 kronor i månaden.

Vad får jag för 160 kronor i månaden? Du får en ny dragning varje fredag, året runt, där du varje vecka har chansen att vinna 10 miljoner kronor.

 

Vi ser gärna att du säljer minst 1 prenumeration per spelare. Prenumerationen kan sägas upp när man vill.

 

Vid frågor kring någon av ovanstående delar hör av dig till mig, Anna eller till Jutta Narva.

Allt gott och stort lycka till med försäljningen!

 

Anna Wahlbäck Jensen 0739160842

Jutta Narva 0739137376

 

Mvh tränare och lagledare

Nu startar vi årets första försäljning!
2024-04-01 21:54

Hej,

Nu kommer vi starta upp årets första försäljningsperiod. Som vi sa på föräldramötet är målet att kunna få ihop tillräckligt med pengar för att laget ska kunna åka på Gothia cup 2026. Vi vill även kunna köra några övernattningscuper samt endagscuper under 2024 samt 2025. För att ha råd med dessa planer kommer vi att behöva köra flera försäljningsomgångar.

 

Korvförsäljning startar vi upp i april. Varje spelare ska sälja minst 5 lådor av Sorunda korv alternativt köpa ut sig för 500kr. Vi återkommer med mer detaljerad information om korvförsäljningen i ett annat utskick. Försäljningen pågår under 2-3 veckors tid så att vi kan dela ut korvlådorna under cirka andra veckan i maj inför korvgrillsäsongen.

 

Chipsförsäljning startar vi upp redan nu och kommer att pågå löpande till slutet av augusti. Vi ska sälja Lantchips. Vi återkommer med mer detaljerad information om Chipsförsäljning i ett annat utskick.

 

Parallellt med både korvförsäljning och chipsförsäljning kommer vi även att sälja nedanstående två delar. Du som förälder väljer en av dessa två alternativ (vill du köra båda delarna så får du såklart det). Dessa två försäljningar pågår löpande fram till årsskiftet.

 

Försäljningsdel 1: Kuponger på Stekt Burgers & Stuff.

JSK har startat ett samarbete med Stekt Burgers & Stuff i Södertälje. Restaurangen kommer att gå in med ekonomiskt stöd till föreningen och kommer framöver att synas på matchtröjor. Ytterligare samarbete mellan JSK och restaurangen är att vi säljer presentkort (med JSK logga på) för 200 kr och kortet är laddat med 200 kr (dvs man får sedan äta på restaurangen för 200kr).

 

50 kr (av dessa 200kr) går till vårt lag/per presentkort. Inget går till föreningen utan totalt 50kr av varje sålt presentkort går till vår lagkassa.  

 

Vill du sälja dessa presentkort – så meddelar du hur många du vill prova att sälja till Anna på tel:0739160842. Anna hämtar ut presentkorten på kansliet och delar ut vid lämpligt tillfälle i samband med träning/match. Eftersom försäljningen sker löpande fram till årsskiftet så kan du sälja i flera omgångar (och få då fler presentkort via Anna vid behov). Kan vi inte sälja allt vi har hämtat ut så går det att lämna tillbaka.

 

Betalningen för presentkortet tas direkt av köparen vid leverans av presentkortet. Ni ansvarar för ”insamlandet” av pengarna. Pengarna swishas sedan till mig, Anna eller till Jutta. Kom ihåg att ange spelarens namn när ni swishar.

Vi ser gärna att du säljer minst 5st presentkort per spelare.

 

Försäljningsdel 2: JOYNA.

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA!

Järna SK har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

 

För dig som förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening.

  • Registrera ditt barns webbshop genom att trycka på länken och logga in: Registrera dig här och kom igång med JOYNA | Folkspel
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april. Den 3:e april kommer du få ett mejl med länken till din butik. Men registrera dig först!

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna.

 

Vad kostar JOYNA? JOYNA kostar 160 kronor i månaden.

Vad får jag för 160 kronor i månaden? Du får en ny dragning varje fredag, året runt, där du varje vecka har chansen att vinna 10 miljoner kronor.

 

Förtjänsten för föreningen för detta är 50 kr per månad per prenumeration vilket möjliggör löpande intäkter utan extra försäljningsinsatser. Förtjänsten fördelas med 75% (38kr per månad) till laget och 25% (12kr) till föreningen. Tanken är att detta på sikt ska bidra till att vi kan sänka avgifterna och ge ännu fler möjlighet att vara med i verksamheten.

 

Vi ser gärna att du säljer minst 1 prenumeration per spelare. Prenumerationen kan sägas upp när man vill.

 

Vi vill till sist tipsa om Sponsorhuset som inte är en försäljning men ett lätt sätt att tjäna ihop pengar till vårt lag! Bli medlem (helt gratis) och ladda ner appen här: https://www.sponsorhuset.se/jarnaskfotbollp11/bli-medlem/

 

Flera hundra nätbutiker är kopplade till Sponsorhuset där du handlar som vanligt i någon av alla anslutna butiker. Allt du behöver göra är att vid ditt köp gå via Sponsorhusets app eller Sponsorhuset.se. Dina köp registreras och laget erhåller en viss del automatisk av ditt köp. Inget blir dyrare för dig som handlar och provisionen delas mellan dig och laget.

 

Vid frågor kring någon av ovanstående delar hör av dig till mig, Anna eller till Jutta Narva.

Allt gott och stort lycka till med försäljningen!

 

Anna Wahlbäck Jensen 0739160842

Jutta Narva 0739137376

Fotografering = målsmans underskrift!
2024-03-06 21:35

Hej, 

 

Wow, vilket härligt gäng det var som idag mötes för lagfotografering och individuella foton! 

40 spelare och 9 tränare - fantastiskt! 

 

De spelare som inte hade föräldrar på plats har tagit med sig en "fotolapp" hem för målsmans underskrift. Denna lapp måste lämnas in imorgon mellan 16.00-22.00 på rörelsecentret vid IP. Lappen ska lämnas till fotografen som är på plats i rörelsecentret mellan 16.00-22.00 torsdag den 7:e mars. 

OBS mycket viktigt då vi måste få in samtliga fotolappar med målsmans underskrift för att kunna erhålla fotona. 

 

Hör av dig till mig, Anna (lagledare) vid frågor 0739160842

 

Mvh tränare och lagledare

Anmälan till Spelarutbildningslägret för P11 har öppnat!
2024-01-09 16:48

Hej alla P11or!

 

Anmälan till spelarutbildningslägret som Sörmlands fotbollsförbund håller på Rosvalla har öppnat.

 

Det är alltså en dag där P11or från hela distriktet i olika nivåer kommer och har en dag med utbildade instruktörer från hela distriktet. Man blandas in i olika grupper och får testa på en dag med Sörmlands fotbollsförbund. Detta är även ett bra tillfälle att visa upp sig för framtida distriktslag om det skulle vara intressant. 

 

Kostnaden för det här lägret ligger på 300kr och jag vet att platserna brukar ta slut ganska fort så tänker att det är bra att vara ute i tid. Föreningen står tyvärr inte för kostnaden när det kommer till det här lägret. 

 

Man får 2 träningspass och lunch under den här dagen

 

20 April är datumet för P11 i år så om det är intressant anmäl er nedan.

 

Länk till anmälan

 

//Rein

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 22/05 21:22 
Fotbollssektionen, 22/05 21:17 
Fotbollssektionen, 20/05 15:18 
Fotbollssektionen, 08/05 17:48 
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners