Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

Kioskschema och bemanning!
2024-03-27 19:15

Hej!

 

Nu är det äntligen dags för kioskveckor igen!

 

I år har vi fått 2 veckor att bemanna dvs en mindre mot vad som sas på föräldramötet. Dyker det upp en möjlighet att ta en vecka till så kommer vi göra det. De veckor vi blivit tilldelade är v 15 och v 36. Då spelschema till hösten inte är satt så kommer schemat för v.36 senare.

 

Kiosken bemannas 30 minuter innan öppning och 30 minuter efter stängning så att vi har tid både att förbereda innan öppning och att städa efter stängning.

 

Dessutom ska vi även ha öppet när FC Kallfors har match.

 

Några bra saker att tänka på är att det är vårt ansvar att plocka upp skräp som ligger runt fotbollsplanerna. Vilket är bra att göra löpande när det är lite lugnare i kiosken. Samt även se till att man har fyllt upp med varor överallt innan man stänger och lämnar över till nästa dag.

Det är även vårt ansvar att se till att slänga skräpet efter varje pass.

 

Bra att veta är att det i år även finns ett litet lager uppe på kansliet med bla dricka, korv, korvbröd och toast. Även hamburgare till sammandragen finns där.

 

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT: Den som ska öppna på måndagen ansvarar för att hämta kassaväskan och nyckel hemma hos mig, Tobbe (Hugos pappa). Och den som ska stänga ansvarar för att lämna kassaväskan med pengarna och nyckeln hemma hos mig på söndagen efter veckans sista pass.

 

Sen är det allas ansvar att kontakta den som ska stå dagen efter ert pass och komma överens om överlämning av nyckel till dagen efter (viktigt att det fungerar).

 

Om man absolut inte kan det pass man blivit tilldelat så är det ens eget ansvar att byta med någon. Gör man ett byte vill jag att man i så fall meddelar det till mig så jag vet om det.

 

Har ni frågor får ni gärna kontakta mig (Tobbe) 0702913991. Hämtning och lämning av nyckel sker på Marias väg 2 i norra Kallfors

 

Kioskvecka 15 Öppettider vardagar 16.30-20

Passtider:

Måndag 16-20.30 Hugo J &Charlie L

Tisdag 16-20.30 Holger & Christoffer B

Onsdag 16-20.30 Ebou & Elton

Torsdag 16-20.30 Adam N & Kevin C

Fredag 16-20.30 Alfred & August

Lördag 8.30-12.30 Leon & Linus E

Lördag 12.30-16.30 Lionel & Viggo L

Söndag 9.30-13.30 Alexander S & Alber

Söndag 13.30-18 Moriel & George E

 

V 36 återkommer vi med. Men dom som inte fått något pass nu v 15 kan räkna med att få ett v 36.

Med vänlig hälsning, Tobbe Kioskansvarig

 
Samarbetspartners