Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

JSK Fotboll vill att samarbetet ska kännas värdefullt!

Järna SK har under en längre tid jobbat med enbart allmänna sponsorpaket men vi vill även att samarbetspartners ska kunna rikta sin investering mot det som deras verksamhet känner är mest attraktivt. Med betoning på samarbetspartners så tror jag att fotbollen som bara växer för tillfället och består av över 400 utövare har väldigt intressanta saker att erbjuda.

 

Konkreta erbjudanden till potentiella samarbetspartners:

 

Campverksamheten i JSK har mellan 150-200 barn vecka 25 varje sommar och den har varit årligt återkommande i 30+ år. Den blir bara större och större för varje år som går och det är inte många som missar tillställningen. Sedan har vi även camp med 60 ungar på påsken och hösten. Det som kan säljas är: 

  • Sponsring på camptröjor/flaskor och bollar
  • Namn till camperna (3 möjliga namn)

 

Cupverksamheten i JSK består av 2 cuper varje år där ena är på våren vecka 16 och den andra på hösten vecka 40. Det kommer vara mellan 40-100 lag på dessa cuper och det är en heldagsaktivitet.

 

  • namn på cuper och möjligheter att komma ut och vara här för att informera föräldrar under hela dagarna (sponsortält)
  • artiklar runtomkring evenemanget

 

Fotbollskul är första kontakten för de yngsta barnen i Järna SK. Det betyder att 2024 kommer det vara för dem födda 2019. Vi har under året gjort till mer av en happening där barnen får kompletta JSK kits och boll till en mindre kostnad för att de ska få en så bra start som möjligt i deras fotbollsspelande. Järna är ju en ort dit många yngre småbarnsfamiljer väljer att flytta och vi vill såklart att dem ska känna sig välkomna och hemma så fort som möjligt. Därför ligger ett stort fokus på första bemötandet från föreningen.

 

Matchtröjor och träningsställ för hela föreningen är något där vi skulle kunna ha 1-4 sponsorplatser på framsidan och det betyder att samtliga lag och spelare skulle ha deras logga på sin tröja. Det är ca 400 utövare i Järna SK just nu. 

 

 

När det kommer till vad de olika specifika sakerna kan kosta så är diskuteras det vidare via Rein som är vår sportchef på fotbollssidan.

 

För att nå honom så är det bara att ringa 0768537485 eller skicka ett mail på Rein@jarnask.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 24/06 22:46 
Fotbollssektionen, 17/06 22:00 
Fotbollssektionen, 11/06 15:33 
Fotbollssektionen, 10/06 12:27 
Fotbollssektionen, 09/06 17:39 
Fotbollssektionen, 06/06 15:41 
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners