Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

Anmäl er till Påsklovscamp 2024!
2024-02-20 14:56

Välkommen till JSK Påsklovscamp!

Kom till oss och träna fotboll under påsklovet 2  - 4 April. Alla är välkomna oavsett förening.

 

Under tre dagar, två pass per dag fokuserar vi på individuell utveckling och att ha kul! Det är ett bra tillfälle att hitta nya vänner och att ha ett roligt påsklov.

 

Plats: Järna IP

Datum: 2- 4 April

Tid: 09.00-15.00

Ålder: Födda 2010-2017

Pris 3 dagar: 800:-

Lunch och mellis ingår! (vi kommer äta på Tavestaskolan)

 

Huvudinstruktör är Rein Laks Parik (Sportchef för fotbollen) samt internt utbildade ungdomstränare från vår egna förening. Barnen kommer vara under konstant uppsyn hela veckan och om det skulle vara så att vädret inte är med oss så finns det pingisbord, bordspel, förmodligen tavestahallen att röra sig på och lite andra sätt att roa sig så oavsett så kommer de ha en rolig vecka. Campet kommer vara fördelat på flera grupper samt i grupper om killar och tjejer. För de som identifierar sig som icke binära eller på annat sätt så är det bara att välja fritt vilken grupp de vill ingå i.

 

Antalet platser är begränsade (60). Så det är först till kvarn som gäller! 

 

Vid frågor maila Rein@jarnask.se

 

Anmälan görs här nedan: Anmälan Påsklovscamp 2024

Ica Maxi Vasa (Convectra) utökar sitt partnerskap!
2024-02-19 15:57

Vi kan glädjande meddela att Ica Maxi Vasa under 2024 valt att utöka sitt partnerskap för Järna SK fotboll. Båda parter är väldigt nöjda med det samarbetet som redan funnits och ser ljust på framtiden!

 

Att få in fler partners som tror på det vi gör i föreningen långsiktigt kommer bara stärka oss och se till att vi får fler möjligheter att utveckla verksamheten. Att vi kan knyta oss an partners som vill vara med på resan är oerhört kul. 


Varmt välkommen säger vi till en av våra största samarbetspartners Ica Maxi Vasa (Convectra)!

Sista påminnelse för Uefa D utbildning! (avanmälan senast 20 Februari)
2024-02-15 14:11

Påminnelse!

 

Vi kommer under 2 dagar den 6 & 27 April träffas i konferenssalarna uppe i rörelsecentret och lyssna på SvFF som kommer hit och först kör teori för att sen gå ut på plan och köra praktiska delen där.

 

Dagarna håller på mellan 08:30-17:00 och ni får frukost, kaffe, lunch på plats.

 

Jag har som vanligt tagit tag i vilka som ska anmälas och anmält er utan att fråga. 

Ni har såklart möjlighet att avanmäla er själva. Ni får till den 20 Februari att avanmäla er själva via ett mail eller mess till mig, annars får ni stå för kostnaden på utbildningen som ligger på 2000kr. Om ni går så täcker såklart föreningen er utbildning!

 

Vi kommer hålla Uefa D i Järna 2024 men kommer ta paus 2025 så ta tillfället i akt nu och gå på dessa 2 dagar för att få den grundutbildning som ni behöver och förtjänar! Mot ett bättre och starkare JSK.

 

//Rein

Schema för lagfotografering 5,6 & 7 Mars!
2024-02-14 15:57

Hej allihopa!

 

I samband med att träningarna sätter igång för samtliga lag så kommer vi hålla en lagfotografering i samarbete med expressbild. Det kommer tas lagfoton och individuella foton. 

 

Schemat ovan ska inte krocka med någons träningar men gör dem det så får det vara så. Schemat kommer stå kvar som det är.

 

Mvh//Rein

Ny verksamhetsplan och bara 3 veckor kvar till uppstart för alla lags uteträningar!
2024-02-12 14:40

Träningarna sätter igång den 4 Mars och utomhussäsongen drar äntligen igång ordentligt!

 

Under julen så har fotbollsstyrelsen gjort ett ordentligt jobb med en ny verksamhetsplan som ska definiera den röda tråden i JSK. Där finns det info kring hur föräldrar & ledare ska agera i föreningen men även målsättningar för oss som förening. 

 

Vi växer så det knakar och det finns många spännande målsättningar som vi anser vara väldigt uppnåeliga. Att både ledare och föräldrar förstår våra värderingar och vad föreningen vill är något som är väldigt viktigt. 

 

Läs gärna igenom dokumentet när ni har tid över!

 

Järna Verksamhetsplan 2024

 

Övriga saker som händer under våren!

 

Vecka 14 har vi Påsklovscamp och den anmälan kommer komma ut nu under veckan eller i början av nästa. Vi kommer ha plats för 60 barn på campet och det är först till kvarn som gäller. Datumen för campet kommer vara 2-4 April alltså tisdag till torsdag då annandags påsk faller in på måndagen den veckan.

 

Vi kommer även att hålla 2 sammandrag under våren vilket innebär att föräldrar måste hjälpa till för att vi ska kunna få en så bra dag som möjligt för tjejerna och killarna på IP.

 

Vecka 16 är det uppstart för våra P och F18 kullar där vi som förening kommer finnas där ännu längre och vara ännu mer delaktiga för att lagen ska få en så bra start som möjligt på deras organiserade fotbollsspelande. 

 

Vecka 18 startar vårt fantastiskt lyckade fotbollskul upp där barnen får jsk produkter och får tillsammans med Uefa D utbildade ledare ha roliga dagar ute på IP.

 

Vecka 25 kommer vi ha sommarlovscamp där vi förra året hade 168 anmälda och förhoppningsvis lyckas vi slå det i år för att få en ännu roligare och soligare vecka tillsammans på IP.

 

I övrigt önskar JSK en fortsatt trevlig fortsatt vecka och snart är det äntligen dags!

 

//JSK

 
Birka & Brem-Bil ny Officiell Partner!
2024-01-29 16:08

Vi kan glädjande meddela att Birka & Brem-Bil under 2024 valt att bli partner för Järna SK fotboll. Båda parter hoppas på att det kommer bli ett långsiktigt samarbete.

 

Att få in fler partners som tror på det vi gör i föreningen kommer bara stärka oss och se till att vi får fler möjligheter att utveckla verksamheten. Att vi kan knyta oss an partners som vill vara med på resan är oerhört kul.


Varmt välkommen som ny partner säger vi till Birka & Brem-BIl!

 

 

Nyheter från våra lag
Påsklovscamp (Fotboll), 20/02 14:50 
Fotboll P11, 19/02 08:26 
Fotboll Herrseniorer, 18/02 20:49 
Fotboll P11, 09/02 21:43 
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners