Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Innebandy

INNEBANDYKUL

Är du född mellan 2016 och 2019 och vill ha kul? Då har du kommit rätt :) Innebandykul är Järna SK´s satsning på de allra yngsta som vill spela innebandy. Väl på plats får man alla nödvändiga material för att kunna vara med - se nedan. Tanken är att vi vill ge flickor och pojkar, som ännu inte har åldern inne för seriespel, en möjlighet att spela innebandy. De kommer då att bli ordentligt förberedda när det sedan är dags att ta klivet in i ett riktigt lag och fortsätta sin idrottsutövning.

 

Åldersgrupperna till säsongen 2023/24 är pojkar och flickor födda 2016-17 respektive 2018-19. Vi delar upp alla i minst två grupper där vi spelar mixat flickor och pojkar. Vi kommer under den första säsongen inte ha något målvaktsspel, utan vi använder oss av små målburar. Om man har ett speciellt önskemål om att bara satsa på målvaktsspel, har vi gärna en separat diskussion om det under säsongen. Vid uppstarten söndagen den 15 oktober kommer man att träffa alla ledare och då bli tilldelad enligt nedan:


Två "riktiga matchtröjor" - en röd och en vit med sitt eget nr på ryggen

    • En vattenflaska med sitt eget nr • En innebandyklubba med rätt längd som provas ut på plats
    • Ett par spelarglasögon (obligatoriskt användande)

Till varje träning ska man ha med sig dessa saker. Allt för att lätt kunna dela in spelarna i jämnt antal lag. Kostnad för Innebandykul är 650 kr per säsong och vi beräknar att hålla på varje söndag mellan 15 oktober och 21 april. Betalning sker i samband med anmälan. På varje träning kommer det att finnas minst två ledare på plats.

 

Träningstiderna är varje söndag i Enehallen, Järna, enligt:

    • 11.00-12.00 flickor och pojkar 2018-19
    • 12.00-13.00 flickor och pojkar 2016-17

Efter varje träning har vi alltid gemensam samling och fruktstund där vi kan gå igenom dagens spel och om någon har några funderingar eller frågor så tar vi det i gruppen. Det finns tillgång till dusch efter träningen för de som vill. Kontakta gärna någon av ledarna om ni har frågor. Eller skicka ett mail till info@jarnask.se. Varmt välkomna till Järna SK Innebandykul, vi ses i Enehallen!

 

Anmäl dig här: Anmälningssida Innebandykul

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Innebandysektionen, 28/11 18:33 
Innebandysektionen, 24/11 09:49 
Innebandysektionen, 19/11 21:31 
Innebandysektionen, 12/11 17:51 
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners