Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Innebandy

Välkommen till Järna SK P12 Innebandy

 

Vi är ett härligt litet gäng på 11 pojkar och 3 ledare som välkomnar flera innebandykompisar till laget. Pojkarna är födda 2012 och 2013. 

 

Innebandy är en sport som inte kräver mer än klubba, glasögon och skor. Det är en sport som är lätt att komma in i även om man inte har spelat tidigare. Vi spelar seriespel i "Blå B" vilket innebär sammandrag ca 1 gång per månad. På "Blå" nivå är glädje och individuell utveckling i fokus! Vi vill utveckla spelarnas grundläggande atletiska och tekniska färdigheter, bygga en god självkänsla och självförtroende. 

 

Om du är intresserad av att spela innebandy med oss, oavsett tidigare erfarenhet, eller om du har frågor, så tveka inte att höra av dig till någon av oss ledare: Marcus, Patrick eller Caroline.

 

Vi tränar måndagar i Enehallen och onsdagar i Hölö Allaktivitetshall. 

 

Kom och pröva på - det är jättekul! 

Onyxcupen Blå
2024-01-07 14:17

Äntligen spelade vi vår första cup! Onyxcupen i Nyköping. Våra spelare fick troligtvis mest speltid av alla, men trots få avbytare kämpade vi tappert mot tuffa motståndare under sammanlagt fyra matcher.

Tack killar för en stark insats!  

Julavslutning 🎄🧃🍪
2024-01-07 14:13

Här mumsar vi på pepparkakor den sista träningen 2023! 

Spännande möte med Nykvarn Steelers
2023-12-05 19:06
JSK P12/13 + Nykvarns herrlag
Vilket roligt möte! Och tänk att vi har ett så bra innebandylag i vårt närområde!
 
Efter en spännande match mellan Nykvarn och Karlstad i SSL fick vi chansen att träffa Nykvarns spelare. Nu vet vi allt om frukostvanor, tips och tricks på planen och straffläggning samt hur livet som innebandyspelare på elitnivå är. Det var grymt kul och pojkarna ser fram emot att göra detta igen!
 
Samarbetspartners