Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

Välkommen till Järna SK P15

 

Vi är ett glatt fotbollsgäng som träffas två gånger i veckan för att utvecklas som fotbollsspelare och lagkamrater. Våra  ledare supportar oss med roliga och utvecklande övningar, samt coachar oss i att vara skysta kompisar. Under året deltar vi i sammandrag och cuper. Det viktigaste av allt för oss är att utvecklas tillsammans och att ha roligt. 

 

Om du är intresserad av att spela med oss, oavsett tidigare erfarenhet av fotboll, tveka inte att höra av dig till någon av ledarna.

 

Vi tränar måndagar och onsdagar på Järna IP. Kom gärna förbi och heja. 

Bara en månad kvar till första uteträning!
2024-01-31 16:55

Hej alla föräldrar!

 

Träningarna sätter igång för P15 den 4 Mars och håller på fram till sommaren varje måndag (18.00-19.15) och onsdag (16.45-18.00). Det kommer vara samma tider hela säsongen och samma dagar så alla föräldrar kan planera ordentligt.

 

Vi kommer också i år att spela 2-3 cuper där 2 hålls ute i Järna den 20 April och 7/8 oktober. Samt 4 sammandrag under årets gång. Vi som förening kommer hålla 1 sammandrag ute i Järna vilket innebär att föräldrar måste hjälpa till för att vi ska kunna få en så bra dag som möjligt för killarna. 

 

Sammandrag är som en cup där man spelar 3-5 matcher per dag. Föreningen tycker att sammandrag är bättre att anmäla sig till i yngre åldrar då man bara behöver vara tillgänglig 4 helger per år istället för att åka på en seriematch varje helg.

 

Vi kommer även ha en lagfotografering den 5 mars uppe i rörelsecentret men mer info kommer kring det närmre inpå.

 

Trevlig fortsatt vecka och snart är det dags!

 

//Sportchef Rein

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotbollssektionen, 22/05 21:22 
Fotbollssektionen, 22/05 21:17 
Fotbollssektionen, 20/05 15:18 
Fotbollssektionen, 08/05 17:48 
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners