Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll
Välkommen till Järna SK P12


Vi välkomnar alla som vill spela fotboll att ansluta till vårt härliga gäng. Hör av er och kom ner och provträna med oss! Laget består av 29 glada spelare och 5 ledare som alla gått svenska fotbollsförbundets tränarutbildning.

 

Vi följer JSKs vision om att erbjuda Södermanlands bästa individuella utvecklingsmöjligheter för alla för alltid. -Det innebär bl.a. att se individen och utveckla denne i träningar och matcher på rätt nivå och mot lagom utmanande motstånd. Vi arbetar med långsiktig utveckling. Vi erbjuder barnen en trygg miljö där det är okej att både lyckas och misslyckas. Barnen uppmuntras till mod att våga utmana sig själv i alla lägen.

 

Vi tränar måndagar, tisdagar och torsdagar på Ljungbackens IP.

 

Välkomna till Team12!

Järnaloppet! 🏃🏼‍♂️
2023-09-10 17:30

Lördagen den 16 september är det JSK-dagen uppe på IP. Alla sektioner av föreningen är på plats och det kommer vara en dag full med aktiviteter och skoj!
Läs mer om dagen här: jarnask.se

 

Vi hoppas att så många som möjligt från vårt lag är på plats under dagen och att man även vill springa Järnaloppet. Kl. 11:00 startar de födda 2012, man springer 2 km.
Är du inte anmäld? Gör det här: https://jarnaloppet.se/


Vi har även hemmamatch kl. 16:00 mot Pershagen så vi hoppas killarna är sugna på att spela och håller tummarna för att vi får lite mer publik än vi är vana vid. 😊

 

Hoppas vi ses där!!

Individuell träning
2023-08-15 16:34

På måndagar ges möjligheten att tillsammans med spelare från P11 och P10 att vässa tekniken med vår sportchef Rein. Vi får kalla 4 spelare per tillfälle och man anmäler intresse genom att markera sig "Tillgänglig" på aktiviteten i kalendern i Sportadmin. Vi kallar sedan på rullande schema för de som markerat sig som tillgängliga.

 

Träningen med Rein är kl. 16:00 - 16:45 och man kan därför gå direkt till vår vanliga gemensamma träning som startar 16:45.

 

Ta chansen och delta, denna träning har fokus på den individuella tekniken med boll.

 

 

 
Samarbetspartners