Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

Bli medlem i Järna Sportklubb
BLI MEDLEM
Välkomna till Järna SK!

MedlemsApp

Träningar, matcher, kallelser allt finns samlat

Bokningssida

Ta en titt på våra aktiviteter och boka in er

Medlemsskap

Ansök om att bli medlem i våran förening

Kallelse Årsmöte 18 mars
2024-02-21 13:37

Järna SK genomför sitt 100:e årsmöte den 18 mars kl 18.00. Mötet genomförs på Järna IP, lokal meddelas senare.  I år firar föreningen 100 år och det kommer firas under året med fokus på lördagen den 14 september. 

 

Samtliga medlemmar är kallade och materialet till mötet tillgängliggörs på hemsidan senast den 11 mars. 

Missa inte att anmäla er till Påsklovscamp 2024!
2024-02-20 14:58

Välkommen till JSK Påsklovscamp!

Kom till oss och träna fotboll under påsklovet 2  - 4 April. Alla är välkomna oavsett förening.

 

Under tre dagar, två pass per dag fokuserar vi på individuell utveckling och att ha kul! Det är ett bra tillfälle att hitta nya vänner och att ha ett roligt påsklov.

 

Plats: Järna IP

Datum: 2- 4 April

Tid: 09.00-15.00

Ålder: Födda 2010-2017

Pris 3 dagar: 800:-

Lunch och mellis Ingår (Vi äter i Tavestaskolan)

 

Huvudinstruktör är Rein Laks Parik (Sportchef för fotbollen) samt internt utbildade ungdomstränare från vår egna förening. Barnen kommer vara under konstant uppsyn hela veckan och om det skulle vara så att vädret inte är med oss så finns det pingisbord, bordspel, förmodligen tavestahallen att röra sig på och lite andra sätt att roa sig så oavsett så kommer de ha en rolig vecka. Campet kommer vara fördelat på flera grupper samt i grupper om killar och tjejer. För de som identifierar sig som icke binära eller på annat sätt så är det bara att välja fritt vilken grupp de vill ingå i.

 

Antalet platser är begränsade (60). Så det är först till kvarn som gäller! 

 

Vid frågor maila Rein@jarnask.se

 

Anmälan görs här nedan: Anmälan Påsklovscamp 2024

Bli partner med JSK och syns på fotbollssektionens matchtröjor!
2024-02-15 15:43

Järna SK är en av Södertälje kommuns ledande idrottsföreningar. Med 1100 barn och ungdomar i regelbunden träning och ett 60-tal lag i seriespel är det självklart en styrka att synas och höras tillsammans med Järna SK, men det är ingen självklarhet. Därför jobbar Järna SK aktivt med att vara Järnas starkaste marknadsverktyg för företag och organisationer. Varumärkesprofilering & samhällsansvar är våra fokusområden. 

 

För att lyckas med detta tillsammans så ser vi att:
Det handlar om att aktivt och kreativt samarbeta med våra partner så att bägge parter får ut så mycket som möjligt av samarbetet. Vi ser lyhördhet, delaktighet, relation och kommunikation som de viktigaste ingredienserna i detta arbete. I allt Järna SK gör är långsiktighet och ansvar nyckelord. Så också i vårt gemensamma marknadsarbete med våra partners.

 

Ingen är för stor eller för liten. Alla ska ha möjlighet att stötta en av Södertälje kommuns ledande idrottsföreningar!

 

Ta chansen och syns på Järna SK fotbolls matchställ!

I fotbollen så har vi drygt 400-450 aktiva för tillfället vilket gör oss till en av de största fotbollsföreningarna i kommunen. Fotbollen är en idrott som ekonomiskt sätt är en av de mest tillgängliga och speciellt i Södertälje kommun så vill vi försöka göra det så lätt som möjligt att vara delaktig i en kvalitétssäkrad förening till så liten kostnad som möjligt. Vi vill även kunna erbjuda fler cuper, träningar & individuella utvecklingsmöjligheter ute på planen.

 

Vi söker alltså fler partners för att kunna skapa minnen och utveckla organisationen ännu mer. Varför vi också letar partners är för att vi vill kunna samarbeta och kunna lyssna på vad ni som potentiell  partner brinner för. Målet är att vi ska skapa ett bättre Järna SK tillsammans!

 

Genom att synas på matchtröjorna så syns ni på minst 550 matcher runtom i Södermanland & Stockholmsområdet. Det är alltså en väldig möjlighet som för tillfället är tillgänglig. Vi har 3 sponsorplatser lediga de kommande 3 åren och vi letar som sagt långsiktighet.


För mer information tveka inte på att kontakta sportchef Rein Laks på Rein@jarnask.se eller 0728884566

SVT på plats i ishallen
2024-02-03 10:37

SVT var under veckan på plats i ishallen och gjorde ett reportage om jobbet Järna SK gör tillsammans med förskolor. Nu kan du ta del av avsnittet här nedan,

 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/har-far-forskolebarn-lara-sig-aka-pa-isen-jag-halkade

Avisering av medlemsavgift
2024-02-02 12:05

Avisering av medlemsavgiften för 2024 har nu skickats ut. Eftersom familjekopplingar inte följde med informationen in i Sportadmin när vi bytte system förra året har individuella aviseringar skickats ut i år. Du som medlem kan själv skapa familjemedlemskapet i aviseringen. Instruktioner:

  • På varje avisering som innehåller en medlemsavgift finns alternativet Familjemedlemskap och Enskilt medlemskap. Det är sedan upp till medlemmen att välja alternativ.
    Väljer medlemmen enskilt medlemskap betalar den medlemsavgiften som finns som gruppkostnad på gruppen. 
    Väljer medlemmen att betala familjemedlemskap syns de familjemedlemmar som berörs av betalningen. 
  • Vill medlemmen lägga till, ta bort eller skapa en ny familj klickar den på Ändra. En pop-up visas då där samtliga personer som är kopplade till mailadressen syns. Vill medlemmen lägga till eller ta bort medlemmar ur sin familj gör den det här. Spara. 
  • När betalning genomförs registreras en medlemsavgift (familjemedlemskap) på alla i familjen och avgiften tas bort från eventuella familjemedlemmars obetalda aviseringar/bokningar.

Om det inte funkar eller om det är olika mailadresser registrerade på de personer som ska kopplas ihop kontakta kansliet för hjälp. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Ishockeysektionen, 20/02 16:31 
Fotbollssektionen, 20/02 14:56 
Påsklovscamp (Fotboll), 20/02 14:50 
Ishockeysektionen, 19/02 09:56 
 
Samarbetspartners