Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

Vår värdegrund

Inom en förening tas det beslut från medlemmar, styrelse, spelare och föräldrar hela tiden men för att kunna säkerställa att de grundar sig i samma principer har vi i Järna SK en värdegrund som vi vill att alla ska anamma.

 

Glädje och gemenskap

 

Som medlem i Järna SK ska man känna gemenskap och stolthet över att representera föreningen. Det innefattar att alla ska få vara med hur länge de vill oavsett förutsättningar. Det ska även alltid ges möjlighet samt vara roligt att spela alla de olika idrotterna som föreningen har att erbjuda. Ett av föreningens styrande mål är att konstant vidareutveckla verksamheten så att barn, unga, vuxna och äldre väljer att idrotta i Järna SK under hela livet.

 

Trygghet

 

Som medlem ska man alltid känna sig trygg när man deltar i verksamheten på något sätt. Det existerar en nolltolerans mot kränkningar, mobbning och andra typer av trakasserier. Som förälder ska man även vara införstådd i att Järna SK har utbildningskrav för att kunna skydda utvecklingen av våra aktiva.

 

Engagemang

 

I Järna SK har vi en unik möjlighet att ha många olika idrotter under ett och samma tak. Detta ger goda möjligheter till utveckling men det kräver också att man ställer upp på de riktlinjer och regler som bestämts. Hjärtat i Järna SK är medlemmarna och för att kunna fortsätta utvecklas krävs ett engagemang. Det är bara genom engagemang som föreningen utvecklas och bibehåller sitt hjärta.

 

För att kolla om du uppfyller vår värdegrund, ställ dig själv frågorna efter varje avslutad aktivitet

 

Har du haft roligt?

- Glädje och gemenskap

Har du varit en bra kompis?

- Trygghet

Har du kämpat?

- Engagemang

 
Samarbetspartners