Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Ishockey

Veckans matcher ✔️
2023-11-19 17:47
Följ oss på Instagram för fler bilder: jsk_flick_b

Gnesta IK/Järna SK mot Södertälje SK

Vi mötte ett, som vanligt, väldigt starkt SSK som imponerar med sin spelskickliga trupp, trots en stor förlust ser vi att våra spelare har utvecklats massor sedan sist. Fler tog ansvar ute på planen, höll sina positioner mycket bättre och kopplade på tävlingsdjävulen. Vi firar våra framsteg och fortsätter att jobba på vår spelidé och strategi. Vi tackar motståndarna med ett glatt humör och hade god stämning i omklädningsrummet efter matchen!

 

Poolspel F-12

Vi ledare blir riktigt imponerade av våran 12-trupp! De tar för sig ute på planen, de har självförtroende att våga testa och man ser att spelarna känner sig trygga i laget. Passningsspelet sitter bra och tempot är högt genom samtliga matcher! Bra jobbat 💪🏼

 

Poolspel F-14

Ett roligt poolspel med jämna matcher, precis som det ska vara. Truppen för dagen var något yngre, men de levererar och man ser att varje individ utvecklas och stärks på det individuella planet. Vi ledare gläds åt att spelarna vill och vågar spela mot tuffare motstånd och kämpar tillsammans som ett lag!

 

Tack till alla supportrar som kommer och hejar fram våran trupp!

 

Tack till Jenny och Jenny som var felfria i sekretariat!

 

Nu laddar vi inför nästa veckas träningar och matcher!

Vi ses på IP

❤️🏒

 
Samarbetspartners