Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Ishockey

Trevlig sommar!
2023-07-10 17:33

Nu är JSK:s Summer Camp slut för detta året och vi säger hej då till varandra med ett leende på läpparna och en go känsla i magen. Flera intensiva pass och en försmak på vad hösten kommer att erbjuda. Många trötta ben efter flera fyspass och ispass. Några har upplevt mjölksyra för första gången i sitt liv, med största sannolikhet inte sista. Andra har fått uppleva hur det är att fortsätta att träna hårt flera dagar i sträck med träningsvärk. Vi ledare bara ler! 

 

Vilken vecka vi har haft, med både teambuilding,  5-kamp, korvgrillning, is på helplan, föräldramatch och gästtränande Pusle Dyring Andersen som inspirerade både på och utanför isen. 

 

Efter en kort utvärdering tyckte tjejerna att de hade haft roligt tillsammans och vi ledare kan inte annat än att hålla med! 

 

Nu laddar vi upp och laddar om till säsongstarten v.33 samma helg kör vi en kick-off med kanotpaddling och övernattning i militärtält! Håll koll på kallelser, packlista och information här på SportAdmin

 

Trevlig sommar! ❤️🏒

 

 
Samarbetspartners