Välkommen till vår nya hemsida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Järna Sportklubb
Fotboll

Nu startar vi årets första försäljning!
2024-04-01 21:54

Hej,

Nu kommer vi starta upp årets första försäljningsperiod. Som vi sa på föräldramötet är målet att kunna få ihop tillräckligt med pengar för att laget ska kunna åka på Gothia cup 2026. Vi vill även kunna köra några övernattningscuper samt endagscuper under 2024 samt 2025. För att ha råd med dessa planer kommer vi att behöva köra flera försäljningsomgångar.

 

Korvförsäljning startar vi upp i april. Varje spelare ska sälja minst 5 lådor av Sorunda korv alternativt köpa ut sig för 500kr. Vi återkommer med mer detaljerad information om korvförsäljningen i ett annat utskick. Försäljningen pågår under 2-3 veckors tid så att vi kan dela ut korvlådorna under cirka andra veckan i maj inför korvgrillsäsongen.

 

Chipsförsäljning startar vi upp redan nu och kommer att pågå löpande till slutet av augusti. Vi ska sälja Lantchips. Vi återkommer med mer detaljerad information om Chipsförsäljning i ett annat utskick.

 

Parallellt med både korvförsäljning och chipsförsäljning kommer vi även att sälja nedanstående två delar. Du som förälder väljer en av dessa två alternativ (vill du köra båda delarna så får du såklart det). Dessa två försäljningar pågår löpande fram till årsskiftet.

 

Försäljningsdel 1: Kuponger på Stekt Burgers & Stuff.

JSK har startat ett samarbete med Stekt Burgers & Stuff i Södertälje. Restaurangen kommer att gå in med ekonomiskt stöd till föreningen och kommer framöver att synas på matchtröjor. Ytterligare samarbete mellan JSK och restaurangen är att vi säljer presentkort (med JSK logga på) för 200 kr och kortet är laddat med 200 kr (dvs man får sedan äta på restaurangen för 200kr).

 

50 kr (av dessa 200kr) går till vårt lag/per presentkort. Inget går till föreningen utan totalt 50kr av varje sålt presentkort går till vår lagkassa.  

 

Vill du sälja dessa presentkort – så meddelar du hur många du vill prova att sälja till Anna på tel:0739160842. Anna hämtar ut presentkorten på kansliet och delar ut vid lämpligt tillfälle i samband med träning/match. Eftersom försäljningen sker löpande fram till årsskiftet så kan du sälja i flera omgångar (och få då fler presentkort via Anna vid behov). Kan vi inte sälja allt vi har hämtat ut så går det att lämna tillbaka.

 

Betalningen för presentkortet tas direkt av köparen vid leverans av presentkortet. Ni ansvarar för ”insamlandet” av pengarna. Pengarna swishas sedan till mig, Anna eller till Jutta. Kom ihåg att ange spelarens namn när ni swishar.

Vi ser gärna att du säljer minst 5st presentkort per spelare.

 

Försäljningsdel 2: JOYNA.

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA!

Järna SK har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

 

För dig som förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns lag och förening.

  • Registrera ditt barns webbshop genom att trycka på länken och logga in: Registrera dig här och kom igång med JOYNA | Folkspel
  • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april. Den 3:e april kommer du få ett mejl med länken till din butik. Men registrera dig först!

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna.

 

Vad kostar JOYNA? JOYNA kostar 160 kronor i månaden.

Vad får jag för 160 kronor i månaden? Du får en ny dragning varje fredag, året runt, där du varje vecka har chansen att vinna 10 miljoner kronor.

 

Förtjänsten för föreningen för detta är 50 kr per månad per prenumeration vilket möjliggör löpande intäkter utan extra försäljningsinsatser. Förtjänsten fördelas med 75% (38kr per månad) till laget och 25% (12kr) till föreningen. Tanken är att detta på sikt ska bidra till att vi kan sänka avgifterna och ge ännu fler möjlighet att vara med i verksamheten.

 

Vi ser gärna att du säljer minst 1 prenumeration per spelare. Prenumerationen kan sägas upp när man vill.

 

Vi vill till sist tipsa om Sponsorhuset som inte är en försäljning men ett lätt sätt att tjäna ihop pengar till vårt lag! Bli medlem (helt gratis) och ladda ner appen här: https://www.sponsorhuset.se/jarnaskfotbollp11/bli-medlem/

 

Flera hundra nätbutiker är kopplade till Sponsorhuset där du handlar som vanligt i någon av alla anslutna butiker. Allt du behöver göra är att vid ditt köp gå via Sponsorhusets app eller Sponsorhuset.se. Dina köp registreras och laget erhåller en viss del automatisk av ditt köp. Inget blir dyrare för dig som handlar och provisionen delas mellan dig och laget.

 

Vid frågor kring någon av ovanstående delar hör av dig till mig, Anna eller till Jutta Narva.

Allt gott och stort lycka till med försäljningen!

 

Anna Wahlbäck Jensen 0739160842

Jutta Narva 0739137376

 
Samarbetspartners